Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Handel via nettet vokser og vokser

Adskillige internet virksomheder yder i dag flere fragtformer. Den mest moderne er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når det passer dig. Løsningen er nemlig særdeles praktisk, samt i mange tilfælde derudover den mest letkøbte fragtmulighed.

Du burde endvidere foretrække at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver mange gange en lille smule mere pebret, men lige så vel meget praktisk. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid være at hente pakken selv, men det kræver at du bor lige ved webshoppens adresse.

Leveringsdygtigheden kan være ret afgørende om du har behov for din ordre lige om lidt, så herved er det uden tvivl relevant at vi besigtiger den forventede leveringstid for den relevante vare.

En masse outlets på nettet annoncerer levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men glem ikke at det regnes ud fra at transaktionen gennemføres før et bestemt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren på posthuset inden lagermedarbejderne får fri.

En garanti for at internet selskabet forsvarer de opstillede regler

Det er jo efterhånden særdeles enkelt for internetbrugere at lave prissammenligning på flere online firmaer og derfor har mange netshops været presset til at at stampe priserne på mange af deres varer – til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange frembyde levering uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at besigtige nogle enkelte webbutikker efter rabat forud for at du køber, sådan at man er på den sikre side med at opnå den billigste pris.

Man bør blot ikke glemme, at såfremt en butik markedsfører bedst i test varer for en salgspris som kan virke overordentlig god, så er det ofte være et kendetegn på en uoprigtig internet butik. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en bestemmelse, der garanterer dig imod uærlige webshops.

Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage betalingen senere.

Inden nogen handler hos en internet handler kunne de egentlig få overblik over forhandlerens regler, det er dog tit ikke super interessant.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, siden det bør være et signal om at netbutikken opretholder de gældende danske regler, udover at e-butikken af og til vurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Det er en rigtig god lejlighed til hjælpende service, ifald du møder vanskeligheder som følge af din shopping.

Ligeledes stiller vi forslag om at du er klar over de mest centrale regler der kan spille ind i forbindelse med købet, eksempelvis hvilken returpolitik internet forhandleren kører med. Her er det i øvrigt vigtigt, at man altid gemmer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan vidne om sin bestilling, om du skal købe en gave til en voksen eller et barn.

Leveringstidspunktet er usædvanlig betydningsfuld

Trustpilot tilbyder ret hæderlige løsninger til at gøre dig bekendt med en stor gruppe aktuelle konsumenters oplevelser og derved tilrådes det, at du betragter online forretningens bedømmelser inden du handler.

Facebook yder lige så vel absolut solide genveje til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Tilmed ser vi mange internet webshops hvor man kan nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, som ydermere må drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med diverse internet selskaber derved at vi promoverer virksomhedernes produkter, og indkasserer kommission om den besøgende vi sender videre gennemfører en transaktion.

Informationer omkring produkter og netbutikker understøttes hyppigt, men vi giver ingen garanti imod forandringer der måtte være foretaget efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.