Vælg en side

Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads

DKK 289,00

Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads er en en vibrerende analkæde til både begyndere og øvede. Kan let justeres, så den rammer helt rigtigt. … læs mere her

Varenummer (SKU): 603912332490 Varekategorier: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads her:
Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads

Mange leder efter den billigste Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads her: billigste Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads

Varefakta

  • Produkt: Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads
  • Pris: DKK 289.00
  • Fri fragt: Ja, ved køb over DKK 600
  • Fragt for Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads: DKK 29
  •  Returret: 30 dage

Sexlegetøj for hele Danmark

Hele Danmark køber sexlegetøj – eller ikke hele Danmark som i ALLE danskere, men der sælges sexlegetøj til alle postnumre i Danmark, lige fra Skagen til Gedser og over til Bornholm. Der er med andre ord ingen steder i Danmark, som er tørlagt hvad angår sexlegetøj. I alle dele af landet, bliver der ”leget” i de små hjem. Rigtig mange danskere har fået øjnene op for de glæder, som sexlegetøj kan give – der bliver spredt meget glæde rund omkring i Danmark.

Køb Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads i dag til kun kr. 289.00, så sendes den diskret direkte til dig.

Sexlegetøj – skal det være elektrisk eller ikke elektrisk?

Der er både fordele og ulemper ved elektrisk sexlegetøj – det åbenlyse er ærgrelsen, når batterierne løber tør for strøm midt i det hele. Ofte er det ikke den helt store ulykke, da de fleste stykker sexlegetøj godt kan bruges uden at tænde for vibratoren, men hele idéen med at have en batteridrevet vibrator er jo, at de små rystelser og vibrationer giver lige en tand ekstra på nydelsen.
En anden ting man skal overveje, er om sexlegetøjet skal bruges i vand – f.eks. under bruseren eller i badekarret. Hvis det skal bruges under vand, er det langt fra alt det elektriske sexlegetøj, der kan tåle at komme under vand. Der er man på den sikre side med en almindelig dildo uden en vibrator.

Sexlegetøj til par

Som hovedregel kan alt sexlegetøj brugs af par – også det som i udgangspunktet er beregnet til ”single-brug”. Ofte er det ovre i 50 Shades of Grey genren, når vi taler om sexlegetøj til par – startsæt til bondage, hvor man binder sin partner er blevet voldsom populære efter bøgerne fik deres gennembrud. Det behøver dog ikke alt sammen være inden for bondageuniverset. Meget sexlegetøj med fjernbetjening passer rigtig godt til par, da den ene part kan styre fjernbetjeningen, mens den anden part bruger den anden ende af ledningen – medmindre den selvfølgelig er trådløs, og rækkevidden dermed bliver en del længere og mulighederne lidt sjovere.
En lidt speciel ting er ”Clone-a-Willy”, hvor man kan lave en afstøbning af mandens penis, og dermed lave sin dildo så naturtro som muligt.

Sexlegetøj til mænd

Det mest kendte stykke sexlegetøj til mænd er nok ”Fleshlight”, som giver en meget realistisk fornemmelse. Fleshlight er meget udbredt og der er lavet kopier af kendte pigers vagina, så du dermed kan ”have sex” med flere forskellige piger – f.eks. Jesse Jane, Jessa Haze, Christy Mack, Riley Steele, Tanya Tate, Jenna Jameson og mange flere. Der findes meget tilbehør til Fleshlight som f.eks. opvarmning af din Fleshligt, så den føles endnu mere naturtro.
Sexdukker kan være meget mere naturtro end de gammeldags oppustelige dukker – de nye versioner er ikke oppustelige, men derimod lavet af Fanta-Flesh (TPR), der er meget blødt og realistisk. Du kan f.eks. få ”Pipedream Fuck Me Silly”, som er et såkaldt realistisk vagina og numse onaniprodukt, der vejer hele 9 kg.